Empresa

Som una empresa de confecció tèxtil artesanal creada el 1997 per les germanes eivissenques Antònia i Lali Riera. Dissenyem peces i vestits únics de cotó 100% inspirats en la moda Adlib, que neix a l’illa d’Eivissa als anys 70 per posar en valor els materials blancs, lleugers i treballats artesanalment que definien l’estil fresc i desenfadat dels illencs.

En el nostre taller d’Eivissa dissenyem col•leccions exclusives per a la dona, nens i vestits de núvia per encàrrec per a tots els gustos, talles i edats amb materials de primera qualitat a preus molt ajustats.

Creem dissenys clàssics i molt portables, combinables per a qualsevol ocasió, tot cuidant fins a l’últim detall.

Les nostres peces es defineixen per el blanc i els colors càlids, de dissenys purs i genuïns, i els estampats florals i estiuencs, que es complementen amb detalls com blondes, puntes, brodats i volants.

Dissenyem roba fresca, còmoda i elegant, que transpira mediterraneïtat. La lleugeresa de les nostres tel•les ressalta la bellesa natural de la dona, tot perfilant les seves formes i exaltant la seva feminitat.

La nostra àmplia experiència en el sector tèxtil i el nostre amor per la moda i per l’illa inspiren el nostre treball en el dia a dia.