ADLIB

La moda Adlib prové de l’expressió llatina “Ad Libitum” que significa “amb llibertat” i que enalteix l’esperit lliure i desenfadat que ha caracteritzat l’estil dels habitants de l’illa.

L’origen de la moda Adlib es remunta a principis dels anys 70 amb l’arribada a l’illa del moviment hippy i de la princesa sèrbia Smilja Mihailovich, que va acunyar la famosa frase de “vesteix com vulguis, però amb estil”. Un estil que es defineix pel color blanc dels teixits frescos de cotó que, treballats artesanalment, s’ornamenten amb brodats i puntes.

Els hippies es van inspirar en els vestits tradicionals dels illencs autòctons per adaptar-los a les noves tendències, esdevenint la moda Adlib. Aquest esperit, que encarnava la llibertat a través de dissenys nous, frescos, còmodes i originals, van donar la volta al món.

Amb el pas del temps, els dissenys es renoven amb més color, noves formes i textures, tot i que la frescor i originalitat de les peces es conserven encara intactes. Un estil atemporal per a una moda que es manté sempre fidel a les seves arrels.

A continuació els deixem amb els nostres videos dels què podran gaudir també a través del nostre canal a Vimeo

Pasarela Adlib 2014

Colección ‘Arena’ en la Pasarela Adlib 2013

Pasarela Costura España 2014

Pasarela ADLIB 2011